Neden Kilo Veremiyorum?

Neden kilo veremiyorum

Merhabalar bu yazımızda kilo vermek isteyen insanların neden kilo veremedikleri hakkında oldukça faydalı ve yararlı bilgiler vereceğim. Kilo vermek isteyen insanların dilinden şu sözcükleri sıkça duymuşsunuzdur "kilo veremiyorum" "nasıl kilo veririm" "hızlı ve kolay kilo verebilmek" bu kişilerin sıkıntıya girmesine sebep olan güven eksiksizliğidir.
Hızlı ve kolay kilo vermenin ilk basamağı kendine güvenmektir, sadece kilo vermede değil amaç ne olursa olursa güven olmadan başarı olamaz.
İstediğimiz kilolara düşmek elbette zor ve sabır isteyen bir süreç fakat hızlı ve kolay kilo vermek istiyorsanız öncelikle kendinize güvenmelisiniz.
Güvenimizi yerine getirmek için bir kaç yol var bunlardan ilki başka şeylerde yakaladığınız başarılırı düşünmek ben bunu yaptıysam hızlı ve kolay kilo vermek bana kolay gelir diyebilmektir.
Kilo verememenin bir diğer sebebi ise gerekli ilgiyi göstermemek. Kilo verme aşamasında kilo vermeye fazla odaklanmalıyız fazla ilgili olmalıyız bu ilgiyi şunun gibi düşünün yarın sınavı olan bir öğrencinin tüm gecesini sınava çalışarak harcaması gibi.




Kilo verebilmek için bilmeniz gerekenler:Her insan sağlıklı bir şekilde kilo veremez hem sağlıklı hem hızlı hem kolay bir şekilde kilo verebilmek için bazı araştrmalar yapmalıdır. ilk araştırması kendi üzerinde olmalıdır kendisine şu soruyu sorarsa ilerki basamaklara oldukça kolay tırmanacaktır "Nasıl Kilo Alıyorum" bir şeyi düzeltmek isterseniz hikayenin en başına gitmelisiniz bazı insanlar kilo problemlerinin başında ise yediği içtiği yemekler geldiğini düşünebilir evet bu tamamen doğru bir kanı değil ama doğru insanlar ilk öncelikle yeme alışkanlıklarını düzene sokmaya çalışırlar ama bu aşamada diyetisyen yardımı almamış insanlar oldukça fazla hata yaparlar. nedir bu hatalar ? bunlardan birincisi kendilerini aç bırakırlar yemek yemedikleri zaman kilo vereceklerini düşünürler bu düşünce sadece kısa bir süreliğine geçerlidir.

Hiç düşündüz mü ? bazı insanlar neden daha hızlı bir şekilde kilo verirler. bunun sebebi metabolizmadır metabolizması hızlı olan bir insan daha hızlı bir şekilde kilo verir metabolizmayı hızlandırmak için doğal yollar var. Metabolizmayı hızlandıracak yiyecek ve içecekler tüketmek metabolizmayı hızlandırabilir peki metabolizmayı hızlandıran yiyecekler nelerdir? metabolizmayı hızlandıracak yiyecekleri buradan öğrenbilirsiniz.

Metabolizmayı hızlandırarak
hızlı bir şekilde kilo vermenin mümkün olduğunu bilmeyen insanlar hayallerindeki kilolardan çok çabuk vazgeçebiliyorlar. 

Sporun hızlı bir şekilde kilo vermede oldukça büyük nitekim hareket olmadan hayat olmaz hareket olmadan kolay bir şekilde kilo verilmez bu yüzden spor yapmak çok önemlidir. Herhangi bir spor salonuna gitmeden evde kolay ve basit spor hareketleri yapabilirsiniz bu hareketler sadece kilo vermede değil yağ yakmadada oldukça başarılılar peki nedir bu hareketler ? bunlardan birincisi ip atlama.. detayları buradan öğrenebilirsiniz
Evde yapacağınız basit hareketlerin yanı sıra eğer spor salonuna gidebilme imkanınız varsa spor salonunda hocanızın gözetiminde yapacağınız parkur,istasyon,kardiyo,kondisyon antremanları hızlı ve kolay bir şekilde kilo vermenizi sağlayacaktır.


Günün erken saatlerinde su içmek vücudunuzu dengeleyerek kilo vermenize yardımcı olacaktır. ayrıca su tüketiminizi arttırmak kilo vermenizde oldukça yol katetmenize olanak tanıyacaktır. günlük en az..
detayları buradan öğrenebilirsiniz  ve buradan öğrenebilirsiniz



Neden Kilo Veremiyorum ?Yukarıda belirttiğimiz teknik bilgiler dışında neden kilo verememinizin sebebi ilgisizliktir. Eğer gerçekten kilo vermek ve neden kilo veremiyorum sorularını kendinize sormamak istiyorsanız bu işe saygı ve ilgi duymalısınız. Belkide bu yazıyı okurken bile hala kendinizde güvensizlik hissediyorsunuz
ama neden kilo vermediğinizi düşünmek bile can sıkıcı bunun için bol bol kaynak okumalı ve bol bol bilgi almalısınız ki kilo verememe sorununu çözbilesiniz.




Takip etmeniz gereken kaynaklar:
Kilo verirken hem okurken eğleneceğiniz hem size faydalı olacak bazı siteler veya kaynaklar var bunları bilmeniz takip etmeniz hızlı ve kolay kilo vermenize ve ayrıca neden kilo verememinizin sebebi tam şekilde öğrenmeye yardımcı olacaktır.
Kaynaklar:
TIKLATIKLATIKLA






Neden kilo veremiyorum?

Yorumlar