Basit Spor Hareketleriyle Kilo Ver

Hızlı ve kolay kilo verme yöntemlerini paylaştığımız yazımızı okumak için tıklayın TIKLA 

Merhabalar "Basit Spor Hareketleri ile Kolay ve Hızlı Şekilde Kilo Verin" yazımıza hoşgeldiniz.
Bu yazımızda basit spor hareketlerini, ve nasıl kilo verdikdiklerini öğreneceksiniz.




Basit Spor Hareketleriyle Nasıl Verilir
Basit Spor Hareketleriyle Kilo Verme



Evde veya spor salonunda yapacağımız basit spor hareketleri kilo vermemizdeki en büyük etkenlerden biri, ayrıcı günlük 1 saatimizi ayıracağımız bu spor hareketlerini yaparak vücudumuzu zinde tutabiliriz.
Konuyu fazla uzatmadan hareketlerimizi tanıyalım



1-İp Atlama Çocukluğumuzdan aşina olduğumuz ve evde,bahçede,parkta yapabileceğimiz en basit spor aktivitilerinden biri olan ip atlama  hızlı ve kolay kilo vermemize yardımcı oluyor. İp atlarken üstümüze daha kalın birşeyler giyerek hızlı kilo vermemize olanak sağlayacaktır.

İp atlama ve yağ yakımı
İp atlayarak vücudumuzdaki yağlardan kurtulabiliriz ayrıca herhangi bir bölgede yağlanma probleminiz varsa ip atlama derdinize deva olacaktır.






2-Mekik
Mekik çekmek karın kası geliştirmede en önemli egzersizlerden biridir ayrıca yağ yakımında yardımcı olur eğer daha önce hiç mekik çekmemiş biriyseniz günlük mekik sayınızı 10'ar 10'ar arttırarak yağ yakımında bir asistan elde edebilirsiniz.






3-Fitness Programları. Fitness programlarında gayet basit evde yapabileceğiniz hareketler bulunmakta bu programlar sayesinde antreman düzeninizi yola sokabilirsiniz.





BONUS: Parkur Antremanları
Parkur ve kondisyon antremanları yağ yakımında oldukça başarılı antremanlardır basit ve kolay olmasada yağ yakımında en etkili antremanlardandır.


Yazımız hakkındaki görüşlerimizi yorum kısmında belirtebilirsiniz

Yorumlar