Sadece su içerek yağ yakın



Sabahları uyanınca aç iken maksimum iki bardak su içilmelidir.
hem vücudu temizleme hem güne daha iyi başlamaya sebep olur,Su tüketimini önemsemeyen insanların yağ yakımında oldukça zorlandığı aşikar ayroca su insan cildine iyi gelir insan cildinin daha iyi bir hale gelmesini sağlar.




Sadece su içerek nasıl yağ yakılır?
Sadece su içerek yağ yakın





 Su tüketiminizi  sabah iki bardak diger vakitlerde saat başı bir bardak (300 ml ) yemeklerden önce yarım saat yemek sonrası 1 saat olarak ve  yatarken bir bardak daha toplam on iki bardak olarak düzenleyebilirsiniz.   


Hepimizin hayatında fazla kilolarımız çok önemli bi rol oynamıştır. Kilo problemiyle çok sık karşılaştık bir çok diyet listesi deneyip yaa ben hiç kilo veremedim, yada çok hızlı kilo verip diyet bittikten sonra istedigim kadar yiyeceğim diyip verilen kiloları geri almadık mı?  her pazartesi sabahı başlayıp akşama doğru diyeti bırakanımız olmadı mı ?


oldu bu yüzden hedefimiz olmalı kararımız net olmalı ... Uzman kişilerin  yardımıyla kilo takip kontrolü olmalı .. Çünkü kilolarımız bize hızlı bi şekilde ulaşmadı , doğal olarakta hızlıca gitmiyecektir..


Hızlı giden kilolar ya kas ya da vücüt sıvısıdır , bu yüzden hızlıca giden kilo hızlıca geri gelecektir.. Yağ yakımı  diyet esnasında baş rolde olmalıki ,
giden kilolarımız tekrar geri hızlıca gelmesin bu yüzden yavaş kilo verirken  ben  kilo veremiyorum gitmiyor bu kilolar diyip diyeti bırakıp kendimize olan özgüveni zedelemiş oluruz

Kilo verirken  vücut kitlemizide kontrol etmeliyiz bu yüzdende bir diyetisyene başvurmak en güzel karar olacaktır diyetisyenimizin listesine harfi harfine uymak zor gelecektir belki ama sonuçta bilgili ve bilinçli olacağız.


Haftalık belirli aralıkta diyetsiyenimiz kilo kontrölü yapacaktır , vücudumuzdan sıvı kaybı veya kas kaybı eksikliğine göre bizi uyaracaktır buda bizim doğru ilerlememize yağ yakımının nasıl olacağını öğretecektir.Sağlığımız için en iyisi  olacaktır, diyetlerimizin en başarılı rolü su  olmalıki yağ yakımı başarılı olsun bol eksiler dilerim ..




Yorumlar