Su ile Nasıl Kolay Kilo Verilir?

Merhabalar hızlı ve kolay kilo verme yöntemlerinden biriside su tüketimini arttırmaktır. Peki su nasıl oluyorda hızlı ve kolay kilo vermeye yardımcı oluyor? ayrıntılı bir şekilde bu yazımızda öğrenebilirsiniz.


Su ile Nasıl Kolay Kilo Verme
Su ile Nasıl Kolay Kilo Verilir ? 




Suyun yararlı saymakla bitmez üstüne üstlük su sadece kendi başına bile kolay kilo vermemize yardımcı olur. 


Suyun kilo vermedeki yararları:



1-Vücudumuzdaki yağların yerini alır.
Su tüketimini arttırdığımız zaman vücudumuzdaki yağların oranı azalır, yağların oranı azaldıkça kilo vermemiz oldukça hızlanır. 





2-Vücüdumuzdaki zararlı toksinlerin baş düşmanı
Su vücudumuzdaki zararlı toksinlerin miktarını azaltır bu sayede metabolizmamız daha sağlıklı bir şekilde çalışır. Metabolizmamızın hızı arttıkça daha kolay kilo veririz.





3-Gündelik yaşamda dinç kalmamızı sağlar. Su gündelik yaşamda daha dinç kalmamızı sağlar böylece kilo verebilmek için yaptığımız hareketleri daha iyi yapmamıza olanak tanır. Unutmayın akan her ter = vücudumuzdan giden gereksiz kilolar.





4-Aç karna su içmek Aç karna su içmek metabolizmamı yaklaşık %20 civarında daha fazla hızlı çalışmasını sağlar, Bu sayede daha hızlı kilo veririz. Detaylı bilgi için TIKLA




5- Su Miktarı Eğer suyla aranız yoksa her gün 1 lt daha fazla içerek su tükenimizi arttırabilirsiniz. Uzmanlarımız günde 2.5/3.5 lt su içilmesini tavsiye ediyor. Benim günlük içtiğim su miktarı 5 lt civarında.


Hızlı ve kolay kilo verme hakkında birbirinden faydalı bilgiler bir önceki yazımızda yazımıza gitmek için TIKLA


Yorumlar